login contact faq yves blog portfolio

Groep & Familie

Je hebt het ongetwijfeld ook al ondervonden: op iedere groepsfoto staat er wel iemand met de ogen gesloten of kijkt een tante de andere kant op. Of laten we de grappige nonkel niet vergeten die wil opvallen.

Wij weten intussen hoe we groepen gestructureerd op foto krijgen. Duidelijke afspraken maken geweldige foto's. Jullie groeps- of familiefoto zal schitteren en een kanjer van een canvas opleveren!

  • Zoek jij een origineel cadeau voor moederdag? Wil je papa op vaderdag eens iets anders schenken dan een fles wijn? Opa & oma vieren hun jubileum, maar wat doen we hen cadeau met al de kinderen? Jullie kunnen ouders of grootouders ook een "Cadeaubon Fotoshoot" schenken, of jullie kunnen op de grote dag met iedereen langskomen in de studio. Wij maken dan zowel foto's van iedereen individueel, de volledige groep, maar ook alle mogelijke combinaties van broers, zussen, enkel mannen of vrouwen, enz...  Jullie ouders, grootouders of overgrootouders zullen dit portret elke dag opnieuw koesteren. En jullie zeker ook!
  • Vrijgezellenfeestje? Waarom niet een toffe fotoshoot? Wij bieden jullie een leuke sfeer en een super herinnering!
  • De start van het nieuwe seizoen van je sportclub? Wij staan er op jullie eerste training! Zwemclub, voetbalploeg, turnclub, balletgroep, ... we kunnen jullie origineel op de gevoelige plaat vastleggen!

Wat klanten over ons vertellen? Je kan alvast een paar reacties lezen op onze referentie-pagina