login contact faq yves blog portfolio

Newborn & Baby

De suikerbonen werden verdeeld en aan de kinderkamer werd de laatste hand gelegd... Koester deze eerste momenten met je baby door middel van een newborn fotoshoot. Binnen de eerste week na de geboortedatum verwachten we jou met je nieuwe gezinnetje in onze fotostudio om dit prille geluk op de gevoelige plaat vast te leggen.

Hoe kan je dit best aanpakken? Kom twee maanden voor je geplande geboortedatum langs in onze fotostudio zodat we jullie wensen qua stijlkunnen bespreken. Als jullie de bevalling achter de rug hebben, bel je ons om een exacte datum en uur af te spreken. Een fotoreportage van een jonge pasgeboren baby is een plezier, maar de baby is baas :-) Wij voorzien voor deze fotoreportage ruim de tijd (dit kan van een uurtje tot drie uur).

Baby's veranderen zeer snel van uiterlijk. Profiteer er van om je kleine spruit regelmatig te vereeuwigen: zelf... of bij je beroepsfotograaf! Wij nemen foto's van uw pagadder in de studio en zorgen ervoor dat hij in beeld komt zoals hij/zij echt is!

Na de newborn binnen de eerste week na de geboorte is een volgende stap ons kindje te fotograferen rond de vier maand: ze kunnen perfect hun hoofdje recht houden en zullen al wat leuke expressies tonen. In de fotostudio gaan we voor een uitgebreide fotoreportage van jullie baby: in verschillende posities, met diverse kleding als jullie dit wensen en uiteraard in de blote poep... risico's op fonteintjes nemen we er graag bij ;-)

Kindjes die voor het eerst zelfstandig kunnen zetten, zijn een plezier om te fotograferen. Meestal kan dit rond de leeftijd van 1 jaar oud, maar geen baby is uiteraard gelijk. Doe het zeker voor de leeftijd van anderhalf, want dan gaan durven ze al eens de benen te nemen en zijn we al direct een stapje verder.

En uiteraard: geen kindje zonder de ouders! Tijdens de babyfoto's fotograferen wij jullie ook steeds als gezin!