Baby's veranderen zeer snel van uiterlijk. Profiteer ervan om je kleine spruit regelmatig te vereeuwigen: zelf... of bij je beroepsfotograaf! Wij nemen foto's van uw pagadder in de studio en zorgen ervoor dat hij in beeld komt zoals hij/zij echt is!
Van baby naar peuter
Het is ideaal om een baby te fotograferen rond de vier maand: ze kunnen perfect hun hoofdje recht houden en zullen al wat leuke expressies tonen. In de fotostudio gaan we voor een uitgebreide fotoreportage van jullie baby: in verschillende posities, met diverse kleding als jullie dit wensen en uiteraard in de blote poep... risico's op fonteintjes nemen we er graag bij ;-)
Van liggen naar zitten
Kindjes die voor het eerst zelfstandig kunnen zitten, zijn een plezier om te fotograferen. Meestal kan dit rond de leeftijd van 10 maand, maar geen baby is uiteraard gelijk. Doe het zeker voor de leeftijd van 1 jaar, want daarna durven ze al eens de benen te nemen en zijn we al direct een stapje verder.
Van peuter naar kleuter
"Twee is nee" en dat zullen we geweten hebben. Een zalige leeftijd om kindjes te fotograferen. Ze kunnen je op de rooster leggen, het bloed van onder je nagels halen. Maar als fotograaf weet je: dit worden fantastische foto's die een gans leven bijblijven!
Kleuterklas
De eerste keer naar de kleuterklas, de eerste klasfoto, de eerste keer op school blijven eten...
Broertje of zusje die erbij komt
Wacht niet tot de eerste communie om langs te komen in onze fotostudio. Er zijn zoveel mooie herinneringen om te koesteren!
Fotoshoot buiten de fotostudio
Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie te fotograferen. Daar zijn in ons Belgenlandje uiteraard een aantal voorwaarden aan: geen wind, geen regen, niet te koud, enz... Dus alles bij elkaar niet zo eenvoudig. Daarom doen wij buitenreportages liefst enkel tussen Pasen en ten laatste Allerheiligen. Van de eerste lente bloemetjes tot de dwarrelende herfstblaadjes.
Back to Top