Wat is een portret?
Die vraag zal door iedereen anders worden beantwoord. Maar wat zeker is: het is een uniek beeld van iemand op een bepaald moment. Dat kan een foto zijn van je opgroeiende rebelse zoon, een beeld van je dochter tijdens de beoefening van haar hobby, jij met je partner, je grootvader met een unieke karakterkop, kortweg iedereen die uniek is op zijn manier
Hoe?
Wij fotograferen iedereen zoals hij of zij echt is. Iemand die integer is, gaan we niet in de lucht laten springen. Maar de spring in 't veld, daar gaan we zeker geen stille muis van maken.
Wie?
Iedereen is welkom, van jong tot... iets minder jong. Wij genieten ervan om zowel een portret te kunnen maken van een vierjarige die niet luistert, als van de hardhorige overgrootmoeder die met de wandelstok aankomt. Of een leuk portret samen kan natuurlijk ook!
Mannen?
Ja? Wat is er mis met mannen? Dat zijn die mensen die aarzelen om op de foto te gaan, ja dat klopt. Maar ook zij mogen gezien worden op hun mooiste kant. Soms hebben ze al eens wat meer overtuigingskracht nodig om naar de studio te komen, maar eens ze hun eigen foto zien, dan komt de troste glimlach toch wel tevoorschijn. Dus mannen, go for it!
Sweet 16, 18 of 25?
Je bent jong, je hebt een sweet 16 te vieren, of je bent 25 en wil met je beste vriendin of zus een unieke herinnering? Kom dan zeker langs in onze fotostudio. Mooie maquillage, de kapster en wij brengen jou prachtig in beeld. Eindelijk een unieke profielfoto voor je sociale media!
Rimpeltjes?
Wij houden van een rimpeltje! Wij houden ervan de iets minder jonge mensen in beeld te brengen. En dat op de mooiste manier: een aangenaam portret dat iedereen wil laten zien. Mama, bompa, omi of overgrootmoeder? Breng iedereen mee in de studio, wij hebben dat o zo graag!
Kleur?
Soms lijkt het niet zo, maar uiteraard maken wij ook kleurenfoto's!
Hokjes
Ga zeker niet in hokjes denken. Wij hebben hier een aantal categorie├źn aangemaakt zoals baby, kindjes, communie of families. Dat is geen beperkte lijst en ga zeker eens over deze verschillende pagina's kijken.
Back to Top