Zwangerschap
"Een vrouw is op haar mooiste als ze zwanger is", een prachtig gezegde dat we meer dan eens moeten beamen. De ronding van je buik zorgt voor prachtig fascinerende beelden.
Wij zorgen voor foto's die prachtig staan in je woonkamer; een zalige herinnering aan je zwangerschap.
Zoals voor al onze reportages bieden wij u diverse presentatie mogelijkheden aan: foto's in een box, een album, uitvergroot, enz... In iedere prijsklasse hebben wij voor elk wat wils.
Achteraf kan je uiteraard steeds foto's bijbestellen of laten vergroten. Kom gerust, volledig vrijblijvend, eens langs voor meer info en om alle voorbeelden te bekijken!
Wat klanten over ons vertellen? Je kan alvast een paar reacties lezen op onze referentie-pagina
Newborn
De suikerbonen werden verdeeld en aan de kinderkamer werd de laatste hand gelegd... Koester deze eerste momenten met je baby door middel van een newborn fotoshoot. Binnen de eerste week na de geboortedatum verwachten we jou met je nieuwe gezinnetje in onze fotostudio om dit prille geluk op de gevoelige plaat vast te leggen.
Hoe kan je dit best aanpakken? Kom twee maanden voor je geplande geboortedatum langs in onze fotostudio zodat we jullie wensen qua stijl kunnen bespreken. Als jullie de bevalling achter de rug hebben, bel je ons om een exacte datum en uur af te spreken. Een fotoreportage van een jonge pasgeboren baby is een plezier, maar de baby is baas :-) Wij voorzien voor deze fotoreportage ruim de tijd (dit kan van een uurtje tot drie uur).
En uiteraard: geen kindje zonder de ouders! Tijdens de shoot fotograferen wij jullie ook als gezin!
Back to Top