Van harte welkom op deze huwelijkspagina. Wij hopen dat jullie als huwelijkskoppel hier heel wat informatie zullen vinden waar jullie naar op zoek zijn. Als beroepsfotograaf staan wij garant voor kwaliteitsvolle spontane foto's van jullie huwelijk. De klik is er niet alleen in ons fototoestel, maar moet er ook zijn tussen jullie en onszelf! Spontaniteit en een losse sfeer zijn woorden die we hoog in het vaandel dragen bij uw trouwreportage.
Wij houden zowel van strakke architectuurbeelden als spontane romantische avondfoto's in een graanveld. Het is belangrijk dat we naar mekaar luisteren en aanvoelen wat belangrijk is.
In plaats van met woorden schrijven, zullen we het liever met foto's doen, want daar komen jullie toch voor! Jullie kunnen op deze pagina een eerste impressie terugvinden van onze huwelijksfoto's. In onze studio kunnen wij u uiteraard nog veel meer laten zien, en vooral ook voelen: neem een album of box vast, blader er zelf eens door en ontdek!
Wat klanten over ons vertellen?
Je kan alvast een paar reacties lezen op onze referentie-pagina
Enkele FAQ vragen die we regelmatig ontvangen en die we je graag alvast beantwoorden:
Hoe kunnen we de reportage vastleggen?
Voor iedere fotoshoot maken wij een bestelbon op waarbij duidelijk wordt bepaald wat wordt geboekt, hoe en waar alles wordt gefotografeerd en hoe en wanneer alles wordt geleverd. Zo heeft u nooit verrassingen. Van zodra de bestelbon is ondertekend en een voorschot is voldaan, ligt de datum voor jullie vast. Goede afspraken maken goede vrienden.
Kom je alleen of met een assistente?
Tijdens de officiële plechtigheden (wet, kerk, ...) zal ik alleen fotograferen. Voor de fotoshoot met jullie alleen voorzien we 1 assistent(e) die ons zal begeleiden, o.a. voor het licht.
Waar worden de foto's met ons twee gemaakt?
Heel veel mogelijkheden! Wat zie je zelf graag? Een open landschap of liever een stadsachtergrond? Licht of donker? Er zijn diverse opties. Ik luister graag naar jullie voorkeuren en geef dan graag mijn professioneel advies.
Kunnen we de digitale foto's aankopen zonder watermerk?
Uiteraard! We leven in een digitale wereld!
Zijn de foto's bewerkt?
Alle foto's worden eerst in Adobe Lightroom en nadien in Photoshop nabewerkt.
Wat is de prijs van een huwelijksreportage?
De prijzen voor een huwelijksreportage variëren tussen 195 euro (studioreportage) en een onbeperkte grens. Wij werken steeds met kwaliteitsproducten en hebben ervoor gekozen u diverse pakketten aan te bieden, van standaard tot luxueus. Deze pakketten zijn steeds uit te breiden met diverse opties: groter of luxueuzer album, digitale beelden, bedankingskaartjes, herinneringsboxen, enz... Zo betaalt u enkel wat u ook echt nodig heeft! Voor meer inlichtingen en info over de diverse pakketten staan wij graag ter uwer beschikking in onze zaak. Spring volledig vrijblijvend even binnen om de foto's en verschillende afwerkingsmogelijkheden te bekijken! Graag liefst even een seintje vooraf zodat wij zeker ter uwer beschikking zijn.
"Ja maar, ergens een richtprijs?" We geven je graag één van de zovele mogelijkheden waarbij inbegrepen is:
    * Kennismakingsontmoetingen in de winkel te Denderleeuw
    * Korte verlovingshoot in studio
    * Huwelijksreportage van 10 tot 17u waarbij bv kan inbegrepen zijn: foto's thuis, op het stadhuis, in de kerk en de reportage met z'n twee.
    * Alle verplaatsingen en onkosten binnen een ruime regio.
    * Alle foto's professioneel bewerkt
    * Klein fotoboekje met 'best-off' beelden
    * 1111 euro incl. BTW
Maak je ook een pré-reportage?
Jazeker! Plant u uw huwelijksuitnodigingen op te maken aan de hand van een foto? Leuk idee... en daar willen we graag aan meewerken! Bij een huwelijksreportage vanaf 1111 euro, bieden we jou gratis enkele maanden of weken voor uw huwelijksdag een extra digitale mini fotoreportage als vervroegd huwelijksgeschenk.
Kunnen we op de dag zelf bedankingskaartjes krijgen?
Mensen bedanken als appreciatie dat ze bij jullie feest aanwezig waren is een must. Jullie wensen na het huwelijk de mensen te bedanken op een originele manier? Maak gebruik van een leuke foto! Wij zullen jullie graag helpen bij het uitkiezen en ontwerp van het bedankingskaartje. Afhankelijk van jullie dagplanning kunnen de bedankingskaartjes reeds op de huwelijksdag worden geleverd! Zo kunnen jullie je gasten al tijdens het avondfeest een herinnering meegeven!
We hebben interesse in een geweldige huwelijksreportage. Hoe bespreken we dit?
De makkelijkste manier is dat je een afspraak met ons maakt tussen 8 AM en 8 PM via 0475/33.58.06 (geen sms of e-mail voor afspraken). We spreken af in onze fotostudio om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Voorzie zeker een uur de tijd! Kindjes mogen meekomen, maar vinden het al snel saai ;-)
Zijn fotoreportages ook mogelijk in het buitenland?
Uiteraard kan dat! Zo mochten wij Stefaan en Melissa vergezellen naar het Parijs op Quatorze Juillet.
Hoe ziet een huwelijksreportage eruit?
Hier zie je de huwelijksbox van Evy & Kris uit Denderleeuw. We volgden hen van 's morgens bij het klaarmaken van de bruid, de officiële plechtigheid in het gemeentehuis en de kerk.
De fotoreportage met hun gezin mochten we maken aan onze Belgische kust bij een prachtige blauwe hemel. Met een prachtig avondfeest konden we deze unieke dag afsluiten.
Back to Top