Denderleeuw ’20+’21 in beeld

In 2021 fotografeerde ik 41 Denderleeuwenaren die in de voorbije maanden, jaren of gedurende hun loopbaan iets hebben betekend voor Denderleeuw, Welle of Iddergem: zowel jong en oud, bekend, onbekend of eerder berucht, spraakmakende Denderleeuwenaren of echte dorpsfiguren, mensen uit sport, cultuur, onderwijs, welzijn, ondernemingen, enz… 
Deze foto's worden momenteel tentoongesteld op 1 meter hoge fotopanelen langs een 16km fietsparcours van dertien buitenlocaties doorheen Denderleeuw: www.denderleeuw.be/2021
NIEUW: Tijdens het Weekend van de Klant (2 en 3 oktober 2021) willen we nog een spin-off maken van dit project en zullen we nog een leuke groep Denderleeuwenaren op de gevoelige plaat vastleggen.
OPROEP: Wie hoort volgens jou thuis in dit unieke project? Wie verdient een prachtig portret van zichzelf? Wie mag volgens jou in de kijker staan? Wie heeft voor jouw vereniging al bergen werk verzet voor of achter de schermen? Wie is de vrijwilliger die er altijd staat? Wie is voor jou de man of vrouw van 2021? Deze keer dus niet van gemeentelijk belang, maar misschien wel voor jouw straat, jouw buurt, jouw vereniging, ... ? Nomineer deze persoon hieronder en misschien komt hij of zij wel in deze unieke fotoreeks!
Yves Nevens kiest uit de genomineerden de personen die het meest in het oog springen en passen binnen dit project. Wees er zeker van dat de persoon die jij nomineert vrij is op zaterdag 2 oktober want die dag worden de foto’s gemaakt in de fotostudio van Yves Nevens. De geportretteerde ontvangt nadien een 20x20cm afdruk.
Nomineer hieronder de persoon die thuis hoort in de spin-off van dit project...
Versturen
Bedankt voor jouw aanmelding. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Back to Top