Yves Nevens Fotografie
Winkel en fotostudio: Steenweg 372 - 9470 Denderleeuw - België
Telefoon: 053/66.16.46 | GSM: 0475/33.58.06
E-mail: info@nevens.be | BTW BE0734363145
YVES NEVENS FOTOGRAFIE
OPENINGSUREN
Wegens CORONA maatregelen zijn wij momenteel volledig gesloten. Heeft u vragen, dan zijn wij uiteraard wel bereikbaar via e-mail info@nevens.be
Komt u langs voor fotobesprekingen, informatie voor een huwelijksreportage, m.a.w. zaken waarvoor we graag iets langer tijd uittrekken, maak dan zeker telefonisch of via e-mail een afspraak. Zo kunnen we u uitgebreid te woord staan.
Wij beschikken NIET over Bancontact! U kan cash betalen of met PayConiq (smartphone applicatie)
Pasfoto's
°°° Wegens corona maatregelen tijdelijk niet mogelijk ***
Pasfoto aan huis
°°° Wegens corona maatregelen tijdelijk niet mogelijk ***
We krijgen vaak telefoon van senioren die vragen of wij ook pasfoto’s aan huis kunnen maken en zijn dan ook gestart met een maandelijkse pasfoto-aan-huis service. Eén dag per maand groeperen wij alle aanvragen en trekken met onze mobiele studio te velde. Datum na afspraak.
Deze dienst is voorbehouden aan oudere mensen die zich niet meer kunnen verplaatsen, bedlegerige mensen, fysiek of mentaal beperkte personen en inwoners van een rusthuis. Prijs voor deze dienst is 29 euro waarbij inbegrepen:
- Verplaatsing binnen Denderleeuw of 5km rond onze studio (verder +€1/km)
- Mobiele fotostudio
- Digitale nabewerking zodat de foto voldoet aan de nieuwe strenge eisen
- 6 pasfoto’s formaat 3,5 x 4,5 cm
- 1  afgedrukte foto 13x18 cm
Indien een tweede persoon op hetzelfde adres ook een opname wenst, dan kan dit aan 20 euro. Optioneel kan ook een mooie portretopname in het interieur worden gemaakt.
De foto's kunnen na afspraak in onze winkel worden afgehaald. Levering aan huis kan optioneel aan 10 euro in Denderleeuw of verder +€1/km.
Opgelet: Het is dus niet de bedoeling dat wij alle pasfoto’s voor iedereen aan huis gaan fotograferen. Deze dienst lanceerden we om aan de vraag van minder tot slecht mobiele mensen tegemoet te komen. Indien er misbruik wordt gemaakt van onze service, dan zullen wij uiteraard de reguliere prijzen hanteren.
Contacteer ons vandaag nog voor uw reservatie via 0475/33.58.06
Submit
Beste,Bedankt voor je bericht. Wij contacteren je zo snel mogelijk!Met vriendelijke groeten,Yves Nevens Fotografie
Back to Top