FOTOSHOOT MET HET GEZIN OF DE FAMILIE
Zoek jij een origineel cadeau voor moederdag? Wil je papa op vaderdag eens iets anders schenken dan een fles wijn? Opa & oma vieren hun jubileum, maar wat doen we hen cadeau met al de kinderen? Jullie kunnen ouders of grootouders ook een "Cadeaubon Fotoshoot" schenken, of jullie kunnen op de grote dag met iedereen langskomen in de studio. Wij maken dan zowel foto's van iedereen individueel, de volledige groep, maar ook alle mogelijke combinaties van broers, zussen, enkel mannen of vrouwen, enz...  Jullie ouders, grootouders of overgrootouders zullen dit portret elke dag opnieuw koesteren. En jullie zeker ook!
GEZIN
Kom als gezin naar onze professionele fotostudio voor jouw mooiste herinnering: die prachtige gezinsfoto waar je nog jaren kan van genieten.
Bjorn, Katheen en Anouk hebben alvast hun uniek moment in de woonkamer! Jij ook?
Fotoshoot op locatie
Op een mooie zomeravond kunnen wij uiteraard ook op locatie gaan fotograferen. Wat dachten jullie van de mooie open kouter tussen Denderleeuw, Welle en Iddergem? Je hoort er enkel het fluiten van de vogels en als je dat wil... de klik van het fototoestel ;-)
MOEDERDAG
De kinderen zorgden met hun cadeaubon fotoshoot voor het perfecte geschenk voor mama Christel. Foto's van de zoon en dochter samen, een keertje individueel, iedereen samen als gezin, de serieuze en de zotte foto's. Keuze te over om een mooi fotoboek samen te stellen!
Familie fotoshoot
Ook met de volledige familie zijn jullie uiteraard van harte welkom in onze fotostudio. Dit is het perfecte geschenk voor de grootouders: een unieke herinnering van alle kinderen, kleinkinderen en misschien zelfs achterkleinkinderen samen.
origineel kerst geschenk
Jan en Yvienne kregen voor hun kerst een geschenk waar ze super blij mee waren: ze mochten mee op de foto met hun kleindochters, en ook wel eens met hun zoon en schoondochter. De volledige familie amuseerde zich kostelijk in onze fotostudio en Yvienne keerde huiswaarts met een prachtig fotoboek en een mooie vergroting voor in de woonkamer.
vRIENDINNEn
Een vrijgezellenfeest? Even met de vriendinnen op stap? Rendez-vous in onze fotostudio voor de leukste herinnering!
DE ULTIEME AFWERKING
Geen foto zonder een mooie afwerking. Deze foto van de familie De Cleene kan je bekijken in onze winkel op formaat 70x170cm. Groot zal je zeggen? Misschien lijkt het in cijfers enorm, maar eens in je woonkamer is het jouw mooiste object dat perfect stijl geeft aan je interieur.
Wij werken af volgens de huisstijl: canvas voor de warme cottage living, of heel strak op dibond of plexi voor de strakke nieuwbouw. Kom eens langs in de winkel en bekijk alle interieurdecoratie.
Back to Top