Balletfotografie Janos Walleyn
Balletfotografie Janos Walleyn
Acro fotografie
Acro fotografie
Portret Maud Bourry - ritmische gymnastiek & toestelturnen
Portret Maud Bourry - ritmische gymnastiek & toestelturnen
Van harte welkom op onze dans- en balletpagina, gedoopt tot "Dance Image": de combinatie van dans, ballet, beweging, fotografie, beeld en zo veel meer.
De oorsprong?
In de zomer van 2002 fotografeerde ik het huwelijk van Isabelle en Yves. Niets speciaals zou je zeggen, en tijdens de shoot spreek je al eens over koetjes en kalfjes. Isabelle is een liefhebber van ballet en danst zelf bij de Academie in Aalst. 'Ik zou nog wel eens een portret daar komen maken', vertelde ik haar. Maar na dat eerste dansportret kwam er een tweede, en een derde, en voor ik het wist maakte ik gedurende drie maanden een volledige reeks van balletfoto's tijdens balletrepetities. Een tentoonstelling in het Cultureel Centrum De Werf Aalst in de lente van 2006 was het gevolg.
De toon was gezet, en na de locatiefotografie begon ik ook beelden te maken in studio, o.a. met choreografe Liesbeth en ballerina's Miek en Lien. Collega danseressen zagen de beelden, en alles werd professioneler en de details moesten perfect zijn: pointes volledig recht, benen gestrekt, blik recht in de lens. Ja, net als in de balletles!
Het gevolg?
Nadat meer en meer fotoshoots de revue passeerden werden beelden geselecteerd, begon een portfolio dansfotografie zich op te bouwen. Het werd een passie: ik kon niet meer zonder de expressieve uitlaatklep van de dans- en balletfotografie!
Voor wie?
Iedereen kan langskomen om zijn of haar expressie op foto te laten vastleggen: jong, oud, jongen, meisje, blank, donker, klein of groot. Enige vereiste: je wil er volledig voor gaan!
Hoe gaan we te werk?
Alle fotoshoots gebeuren in overleg: We bekijken wat jij wil, overlopen een aantal foto's uit vorige portfolio's of vragen je beelden mee te brengen die jij graag van jezelf wil zien. We geven je een eerlijk advies over wat kan en niet kan.
Ook fotografie van evenementen is uiteraard perfect mogelijk. We hebben ruime ervaring met podium fotografie: heeft je dansgroep of balletschool een optreden, en wens je hiervan een blijvende professionele herinnering, contacteer ons dan zeker!
Miek Helpers
Miek Helpers
Dansfotografie
Dansfotografie
Liesbeth Acke
Liesbeth Acke
Wat is jouw investering?
Na ons eerste gesprek, dat volledig vrijblijvend is, bied ik je een prijsofferte aan. Naast de standaard prijs zijn opties mogelijk zoals maquillage, een choreografe, enz... Belangrijk is dat we samen gaan bekijken wat je wil en hoe we dit kunnen realiseren. Uiteraard willen we in New York fotograferen, maar Brussel kan ook heel mooi zijn ;-)
Ben je student, een creatief brein, een danslerares en heb je een project dat je fotografisch wil gaan uitwerken? Contacteer ons dan zeker, want hier werken wij heel graag aan mee. Ook fotoshoots op basis van TFCD en TFP zijn uitzonderlijk soms mogelijk.
Hoe begin ik?
Contacteer ons volledig vrijblijvend via 0475/33.58.06 of info@nevens.be
Je kan ons ook een bezoekje brengen in onze fotostudio te Denderleeuw.
Dankwoord
Een speciaal dankwoord richt ik aan alle dansers, ballerina's, gymnasten, modellen en choreografen die tot op heden bloed, zweet en tranen hebben gelaten in de fotostudio en daarbuiten!
Acro fotografie
Acro fotografie
Belle & De Geest turnpak
Belle & De Geest turnpak
Heel wat acro gymnasten voelen zich in onze fotostudio als een vis in het water.
Enkele wereld toppers kwamen lieten zich door ons reeds vereeuwigen op de gevoelige plaat!
Acrobatische gymnastiek
Acrobatische gymnastiek
Acrofotografie
Acrofotografie
Amper 15 was Janos Walleyn toen hij in oktober 2013 het kleine Oosterzele inruilde voor Moskou.
Als eerste Belgische balletdanser ooit kon
hij er studeren aan de Bolshoi ballet academie.
Nu danst Janos professioneel bij het Mariinskitheater in het Russische Vladivostok.
Nicolas Vladyslav & Karlien De Savoye brachten in Cultureel Centrum De Werf in Aalst de première van hun dansvoorstelling "Histoires Courtes. Sans Fin. Et en Couleurs."
Wij hadden de eer hun foto's te mogen maken voor aankondiging in de pers en brochures.
Voor Cheerleading Academy Antwerp (CLA) mochten wij de foto's realiseren voor hun jaarkalender:
Back to Top