Communie of lentefeest in 2024? Onze agenda is stilaan goed gevuld. Wacht niet te lang want de populaire uren (bv zaterdag om 11u) zijn al volzet.

Een jaar lang kijken onze kinderen uit naar hun grote dag: de communie of lentefeest. Net als bij vele andere grote evenementen is de foto meestal de enige herinnering die jaren later nog altijd bestaat. Vertrouw voor deze gebeurtenis op ons als erkend beroepsfotograaf. Wij zullen jouw oogappel vastleggen op die manier zoals hij of zij echt is. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent!
Zoals voor al onze reportages bieden wij u diverse presentatie mogelijkheden aan: foto's in een box, een album, uitvergroot, enz... In alle prijsklassen hebben wij verschillende items. Van zodra je een keuze hebt gemaakt welke foto u wenst te gebruiken voor uw communiekaartje, maken wij voor jou één of meerdere ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor leuke geschenkjes voor de klasgenootjes en vriendjes: fotozakjes met snoep, een fotomagneet, fotodoosjes, enz...
Wij zorgen ook voor het perfecte cadeau aan bv. doopmeter: een prachtige inlijsting of een foto van haar oogappel op canvasdoek. Achteraf kan je uiteraard steeds foto's bijbestellen of laten vergroten.
Op deze website zie je reeds enkele voorbeelden, maar in onze winkel heb je uiteraard nog een veel grotere keuze. Kom gerust, volledig vrijblijvend, eens langs!
Gezien het prille -en meestal kille- voorjaar nemen wij de meeste van onze communiefoto's in onze professioneel uitgeruste fotostudio te Denderleeuw. Maar heb je een specifieke locatie in gedachten, dan kan dat natuurlijk ook altijd.
Trouwens, iedere keer dat u het woordje Communie leest, dan bedoelen we ook Lentefeest of feest van de Vrijzinnige Jeugd, en omgekeerd. Wij maken geen onderscheid in religies en respecteren ieders geloof en mening!
Reserveer tijdig, want de plaatsen zijn beperkt! Wij fotograferen ten laatste 2 maanden voor de feestdatum. Eerste communicanten fotograferen we enkel op woensdag namiddag en zaterdag voormiddag omdat kinderen op deze leeftijd 's avonds nog te snel moe worden.
Lees zeker ook even onze FAQ pagina met vragen zoals "Wanneer heeft de fotoreportage plaats? Hoe lang vooraf reserveer ik best mijn fotoreportage? ..."
Wat klanten over ons vertellen? Je kan alvast een paar reacties lezen op onze referenties-pagina
Wens je meer info over alle praktische zaken en en prijzen indicaties? Kom eens langs in de winkel of geef je e-mail adres door via ons contact formulier. Het voordeel van langs te komen in de winkel? Je ziet onmiddellijk alle afwerkingen en de communicant ziet ook de fotograaf!
Hieronder kan je nog enkele reportages zien.
Heb je zelf ideeën, opmerkingen of vragen, aarzel niet ons te contacteren!
Anna
Brecht combineerde zijn communie reportage met een fotoshoot van het gezin.
Nona ging voor een prachtig speciaal kleedje dat heel mooi de lucht in vloog. We namen zowel foto's waarbij haar gezicht prachtig naar voor kwam, maar ook heel speelse foto's die haar laat bewegen zoals deze spring-in't-veld door het leven gaat.

Jouw unieke kinderfoto is onze passie en vakwerk!
Back to Top